Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stáří - Nauka už není ohrožena

Necelý měsíc před svým odchodem nadiktoval guru Josef snad poslední svůj článek k situaci v Nauce a Obci. Záhy po jeho odchodu byl článek před pěti lety pro jistou kontraverzi, snad z důvodu uvedení plného jména a příjmení dotyčné osoby, z jeho oficiálních stránek stažen. Z podnětu, který přišel nečekaně z prostoru, jej nyní znovu dáváme k dispozici, aby tento Josefův poslední boj nebyl zapomenut.

 

"Nevím, čím jsem si zasloužil dočkat se doby, kdy budu tak moc nemohoucí. Nevím ovšem, jestli všichni ti, co dosahují takový věk, mají podobné potíže. Možná, že nyní to je záležitost důležitostí Nového věku.Tělo už nechce nebo nemůže sloužit, ale já nemohu ještě umřít. Proč? A vím, že jsou lidé, kteří by byli rádi, kdybych zemřel. To mně ve vší nahotě ukázal totiž pohřeb J.T.

Už celá desetiletí jezdil se mnou J.T. na schůzky mystiků, které jsem pořádal. Nyní zemřel - jinou příčinu vidí lékaři a jinou vidím já. Jezdil se mnou s velkým zápalem, ale proč, v tom je ta záhada. Jsem přece žák Květoslava Minaříka a hlásil jsem se vždy jako jeho pokračovatel a jsem jím stále, ovšem nyní už obdařen vícero zasvěceními. Kdežto J.T. se nikdy nedokázal zbavit svých názorů, polokřesťanských se svými speciálními přídavky, jen využíval situaci, aby si přihřál svoji polívčičku, místo aby svoje zmatené názory vyčistil. On ctil posvátná místa, mluvil o faráříčcích, kteří pro něho byli vzory a nějaký buddhismus, ať už mahajána nebo vadžrajána, mu byl na hony daleko a čekal na svoji příležitost.

Kolik pak lidí dosáhne takový věk, jako jsem dosáhl já a je uznávaným guruem? Chtěl na mne, abych jej jmenoval svým nástupcem, to byl ovšem velký omyl, že by k tomu mohlo dojít. A tak místo, aby anuloval svoji zbytnělou osobnost, zvětšoval na mne svoje požadavky, byť tím prokazoval, že byl hodně nerozumný. Přestože věděl, jak vážně je nemocen, pokračoval ve svém nátlaku a začal používat proti mně formu násilí, protože si usmyslel, že tím mým pokračovatelem bude. Začal být na mně velice drzý a zlý a tady už já jsem mohl spoléhat, že mě ochrání jenom vyšší moc.

Nakonec použil proti mně způsob, který byl velmi nebezpečný - začal o mně psát nestydaté články a vytvářet tvrdé mentální nátlaky. On nevěděl, jak s nebezpečnou zbraní si hraje. Jsem přeci Vadžradhára, a tak přímou možnost mé likvidace nemohl najít. Já jsem sice cítil jeho nebezpečný nátlak, avšak věděl jsem, že to byl nátlak zezadu a že se ode mne jednoduše odrazil a jeho zasáhl trojnásobnou silou. Dočkal se tudíž velké slávy, ale na pohřbu.

Každý vidíme příčinu jeho smrti dle svých možností a schopností. Přestal jsem mít živého nepřítele a můj život se vyvíjí v posledních fázích již neohrožen. Předpokládám, že teď už budu moci v klidu, neohrožován, zemřít. Chystám se na přenesení vadžrajány do Nového věku Višnuova, tak jako přenesl mahajánu Květoslav. Je zde na zemi více lidí, kteří velmi dobře pracují a snaží se a mají tudíž předpoklad přejít i do Nového věku se mnou a s Květoslavem. Tyto události už nejsou daleko. Je to termín Mayského kódu, kdy skončí kvalita dosud vládnoucí a nastoupí vláda kvality Višnuovy. Mnoho se změní a mnoho lidí neschopných a slabých odpadne. To se ukáže dobou, kdy dojde ke krytí os Sagittaria a Mléčné dráhy."

 

Josef Studený                  V Nemojově, 1.11.2011, 14:37 hod.

 

P.S.: Jak mně osobně Josef sdělil, J.T. v zásvětí dopadl velmi zle.  Robert

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 412085
Měsíc: 3708
Den: 243